Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poruka s vrha

Predsjednik Josipović: Lokalna vlast u harmoniji s državnom treba osigurati kvalitetan život

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čestitke je izabranim lokalnim dužnosnicima uputio i predsjednik Josipović, koji je poručio: 'Osigurajte kvalitetan život građanima uz harmoniju s državnom vlašću'.

Predsjednik Ivo Josipović čestitao je izabranim dužnosnicima na lokalnim izborima.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Predsjednikova čestitka Predsjednik Milanović čestitao Uskrs: "Bez ljudskosti, dobrote u čovjeku i ljubavi prema drugima lako se uruše sva postignuća suvremenog društva" Izbori, ilustracija Traži šefa kampanje Promijenio ime u Doslovno Bilo Tko Drugi i ušao u izbornu utrku: "Mogli ste odabrati bolje!"

'Pred izabranim dužnosnicima je velika i odgovorna dužnost, jer u harmoniji s državnom vlasti trebaju osigurati građanima kvalitetan život', izjavio je predsjednik Josipović na obilježavanju Dana Hrvatskoga katoličkog sveučilišta, gdje je na novinarski upit komentirao rezultate lokalnih izbora.

Istaknuo je kako su izbori prošli u demokratskom ozrčju.

'Vidjeli smo i komentare GONG-a po kojima je bilo nekih manjih povreda procedure, no oni nisu bitno utjecali na izbore', rekao je predsjednik Josipović. Dodao je da će, ako i bude nekih problema, to rješavati nadležna tijela. (HINA)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene