Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Predsjednik Ivo Josipović uspješno je operiran zbog problema s okom nastalih nakon virusne infekcije. Nalazi se na kućnoj njezi.


"Predsjednik Republike Ivo Josipović je bio podvrgnut lakšoj operaciji rekonstrukcije očnog kapka na KBC Rebro 4. siječnja. Nakon operacije, nalazi se na kućnoj njezi. U sljedećih nekoliko dana, poslove će obavljati u smanjenom opsegu, a tijekom idućeg tjedna vratit će se redovitom obavljanju poslova", izvijestili su iz predsjednikovog ureda.

Vezani članci Ivan Šarić Poslije operacije javio se i sam Ivan Šarić, sve je dobro nasmijao fotografijom iz operacijske sale Ivan Šarić Ivan Šarić objavio fotografiju iz bolnice pa zabrinuo obožavatelje: ''Izgleda da mi ne gine operacija...''

Operacijom se iz desnog predsjednikovog kapka uklonilo masno tkivo. Desni kapak predsjedniku je bio problematičan zbog dugotrajne virusne upale nakon čega je ostao spušten. Sada se riješio posljedica virusne upale koju vuče gotovo dvije godine.

Josipović u poslanici: Dignimo glavu! Recimo sebi, mi to možemo!

"To je medicinski razlog da se vidno polje vrati na normalu, koje inače ta spuštena vjeđa zaklanja i smanjuje", rekla nam je oftalmologinja Nadežda Bilić. Oporavak, kaže doktorica Bilić, neće biti dug.

"Oporavak poslije ove operacije je relativno brz. Skidanje šava je nakon 6 do 7 dana, a nakon toga ostane možda mala oteklina ili podljev koji se također spontano povlače unutar sljedećih 7 do 10-ak dana.", objasnila je.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook