Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nadaju se sličnoj osobi

Direktor HUP-a o ostavci Martine Dalić: "Bila je predana provođenju reformi"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Glavni direktor Hrvatske udruge poslodavaca (HUP) Davor Majetić u ponedjeljak je izjavio kako je Martina Dalić kao potpredsjednica Vlade i ministrica gospodarstva bila predana provođenju reformi te se nada da će osoba koja će je zamijeniti nastaviti istim smjerom i jednako snažno se zalagati za reforme, kao i da odlazak Dalić neće zaustaviti proces postizanja nagodbe u Agrokoru.

"Martina Dalić kao ministrica gospodarstva i potpredsjednica Vlade bila je predana provođenju reformi i ulagala je napore kako bi se poboljšala poslovna i ulagačka klima te omogućilo lakše poslovanje u Hrvatskoj. Bila je otvorena za dijalog i pokazivala razumijevanje za probleme i prepreke koji stoje na putu snažnijeg gospodarskog rasta", izjavio je Davor Majetić u povodu ostavke Dalić.

Pročitajte i ovo Strani radnici HUP Gorući problem našeg gospodarstva: Uskoro će u Hrvatskoj raditi 400.000 stranaca Slika nije dostupna DOMINO EFEKT HUP razočaran odlukom Vlade o poskupljenju struje: Ovo je veliki udar, troškovi poslovanja rastu 15 posto

U HUP-u se nadaju da će Martinu Dalić zamijeniti osoba koja će nastaviti istim smjerom.

"Nadamo se da će osoba koja će ju zamijeniti nastaviti istim smjerom i jednako snažno se zalagati za sveobuhvatne reforme jer je njihov izostanak glavna prepreka za daljnji rast gospodarstva, ali i razvoj zemlje", rekao je Majetić.

Glavni direktor HUP-a nada se i da odlazak Dalić neće zaustaviti postizanje nagodbe u Agrokoru.

"Također, nadamo se da odlazak Martine Dalić neće zaustaviti proces postizanja nagodbe u Agrokoru i nalaženja rješenja za nastavak njegova poslovanja", istaknuo je Majetić. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene