Predsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak u četvrtak je nakon dužeg sastanka s premijerom Andrejem Plenkovićem izrazio uvjerenje da će se ispraviti nepravde u koeficijentima složenosti poslova za učitelje i profesore.

Galerija


Na sastanku s premijerom, na kojem je bio i aktualni član predsjedništva i središnjeg odbora HNS-a Miodrag Batinić, razgovarali su o poreznoj reformi, nadolazećem proračunu, aktualnim političkim temama, kao i o realizaciji i uvođenju kurikularne reforme koju prati i rast koeficijenata složenosti poslova za učitelje i profesore.

Vezani članci Podrška Iz Udruge oboljelih od cistične fibroze pisali premijeru Plenkoviću: ''Hrvatska je zemlja u kojoj je lijepo živjeti kada nemaš dijete čiji život ovisi o nečijoj odluci" Mislav Bago i Ivan Vrdoljak (Foto: Dnevnik.hr) Ivan Vrdoljak u Dnevniku Nove TV: "Ako nema novca za povećanje plaća za učitelje, idemo na izbore"

"Još se računa u kojem trenutku i koliko je moguće izaći u susret sindikatima, a da nije preveliki trošak za proračun", rekao je Vrdoljak nakon sastanka ispred Banskih dvora.

Smatra da je u okviru reforme došao trenutak da se isprave nepravde u koeficijentima te izrazio uvjerenje da će u tome i uspjeti. (Hina)