Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Predsjednički izbori

VIDEO Sinčić: Mislim da je ovaj rezultat realan. Vjerojatno smo dobili predsjednicu.

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ivan Sinčić komentirao je izbore za Novu TV. Rekao je da misli da je ovaj rezultat realan i da smo vjerojatno dobili predsjednicu.

'Vrlo je vjerojatno da ćemo dobiti predsjednicu. Ne očekujem od nje ništa, kao niti od Josipovića', rekao je Sinčić.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Predsjednički izbori VIDEO Pristaše Grabar Kitarović proslavili vatrometom! Slika nije dostupna Obraćanje Ivana Sinčića 'Ponosan sam na vas, napravili smo nemoguće'

NIje izašao na izbore jer nije prijavio da će biti izvan mjesta prebivališta, ali da je izašao na izbore, kaže, poništio bi listić. Dodaje da smatra da će sustav ostati isti, a jedina razlika će biti kozmetička.

Nakon objave izlaznih anketa Živi zid na društvenim mrežama objavio je kritiku Ipsos pulsu. 'Ipsos puls ne govori koliko je bilo nevažećih listića, prema izlaznim anketama zlo je pobijedilo', objavio je Živi zid na Facebook stranici.

Tijekom večeri su objavili još nekoliko komentara vezanih za drugi krug predsjendičkih izbora:

'HDZ je zlo.
SDP je zlo.

Sad nas kritizirate jer smo pozivali na križanje listića i ljuti ste što je dobio HDZ.

Da je pobjedio SDP bili bi ljuti na nas radi toga.

Shvatite da je zlo tko god dobio. Vaši i naši novčanici će biti prazni. Zlo je zlo kakve god boje obuklo. Maknut ćemo ih za par mjeseci; dat ćemo sve od sebe.

Većina u Saboru može opozvati Predsjednika. Sve će biti u redu', napisao je Živi zid.

Prije toga objavili su: 'Ako je istina da je crveni buržuj izgubio, nije izgubio zbog nas, već zbog svoje politike, zbog toga što je sirotinji okrenuo leđa, što se okružio ulizicama i zbog toga jer podržava politiku koja nas vodi u propast.

Da je htio, mogao je uzeti Viliborove birače, dva dana prije izbora mogao je doći spriječiti deložaciju i pokazati biračima da mu je stalo do najslabijih u našem društvu, ali nije to htio učiniti.

Slušao je svoje savjetnike, umjesto zdrav razum. Znao je tko će odlučiti izbore i nije učinio ništa da se približi tim ljudima.'

Neviđena 'mobilizacija' između dva kruga! Izlaznost srušila rekorde

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene