Katarina Kitarović (Foto: Igor Kralj/PIXSELL)
Katarina Kitarović (Foto: Igor Kralj/PIXSELL) Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Kći Predsjednice Katarina Kitarović otputovala je na studij na Harvard.


Katarina Kitarović primljena je na čak četiri najprestižnija svjetska sveučilišta, a od jeseni će studirati na američkom Harvardu.

Vezani članci Studiranje (Foto: Dnevnik.hr) ''U Hrvatskoj se traži ogroman broj činjenica, a na Oxfordu da kažete svoje mišljenje i argumentirate ga...'' Katarina Kitarović (Foto: Marko Prpic/PIXSELL) Hitno operirana Katarina Kitarović, kći predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović

Kako doznajemo, Katarina je maturirala s odličnim u zagrebačkoj 15. gimnaziji. U rješavanju standardiziranih testova sposobnosti, koji služe kao prijamni ispit na preddiplomske studije u SAD-u, bila je među jedan posto najboljih.

"Katarina je do određene mjere javna osoba jer se bavi umjetničkim klizanjem, no jako cijeni svoju privatnost i ne želi da se o njoj govori kao o kćeri Predsjednice, ne želi biti javna osoba'', rekao je izvor blizak obitelji.

Kći predsjednice Grabar-Kitarović je i vrhunska sportašica. Državna je prvakinja u umjetničkom klizanju.

Porukom na Facebooku od Katarine se emotivno oprostila Predsjednica.

''Leti visoko i budi uvijek svoja, Sokolice moja, Anđele moj! I vrati se gnijezdu svom. Hrvatska te čeka raširenih krila! Beskrajno te vole tvoji nadasve ponosni Mama i Tata", napisala je mama Predsjednica.