Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Pred lokalne izbore

Predsjednici većih stranaka se uključili u kampanju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednici većih parlamentarnih stranaka uključili su se u lokalnu kampanju.

Premijer Zoran Milanović je podržao slavonske SDP-ovce u Belom Manastiru, no nije želio davati izjave. Prva potpredsjednica Vlade Vesna Pusić tvrdi kako ni njoj ni kolegama angažman u kampanji neće smetati u obavljanju posla.

Pročitajte i ovo Zlatko Komadina, župan O vrućoj situaciji Komadina: "Ne do Bog da im pada na pamet poništavati izbore. Na stolu je i da Milanović nije kandidat za premijera" Dino Goleš, voditelj Dnevnika Nove TV As iz rukava Dnevnik Nove TV s Pantovčaka: "Politička partija pokera tek je počela, ulog su ključevi Banskih dvora"

'Mi radimo svoj posao u Vladi koji se radi u radno vrijeme i preko, a što je izvan toga - radimo na promociji projekata koji su nas i doveli na ovo mjesto', kazala je prva potpredsjednica Vlade Vesna Pusić.

>> EKSKLUZIVNO Istra postala prava politička 'bojišnica' na ljevici!

Predsjednik HDZ-a s potporom kandidatima počeo je u Istri, gdje njegova stranka najlošije stoji. Nije izbjegao ni susret s konkurentima iz IDS-a. Uvjeren je u dobar rezultat svoje stranke i to na području cijele Hrvatske

'Politika koju Vlada vodi dosta je gluha i slijepa za komunikaciju s drugima, a to nije dobro, kazao je predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko.

U Istri se svojim kandidatima priključio i predsjednik Laburista Dragutin Lesar. Druženje s građanima i za Laburiste je najbolji recept za kampanju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene