Obavijesti Video Pretražite Navigacija
treći posjet

Predsjednica Grabar-Kitarović u posjetu hrvatskom kontingentu misije u Afganistanu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednica Republike Hrvatske i vrhovna zapovjednica Oružanih snaga Republike Hrvatske, Kolinda Grabar-Kitarović, boravi u posjetu pripadnicima hrvatskog kontingenta u misiji "Odlučna potpora" (Resolute Support) u Islamskoj Republici Afganistanu, što je treći posjet hrvatske Predsjednice Afganistanu u dosadašnjem mandatu.

Predsjednica Republike i vrhovna zapovjednica Oružanih snaga Republike Hrvatske, Kolinda Grabar-Kitarović, u Kabulu i Mazar-e Sharifu, osim s pripadnicima hrvatskog kontingenta u misiji "Odlučna potpora"(Resolute Support), susrest će se sa zapovjednikom misije "Odlučna potpora" Johnom W. Nicholsonom, zapovjednikom Zapovjedništva za obuku, savjetovanje i potporu - Sjever (TAAC-N) brigadnim generalom Gerhardom Ernstom-Peterom Klaffusom te visokim civilnim predstavnikom u TAAC-N Karstenom Diethelmom Geierom.

Prilikom boravka u Afganistanu Grabar-Kitarović će se sastati i s predsjednikom Afganistana Ashrafom Ghanijem te glavnim izvršnim dužnosnikom Abdullahom Abdullahom.

Pročitajte i ovo Rusija planira ukloniti Talibane s popisa terorističkih organizacija Službeno nitko nije priznao Afganistan Rusija planira ukloniti talibane s popisa terorističkih organizacija: "Oni su de facto vlast u Afganistanu" Zoran Milanović - 7 Oglasio se na društvenim mrežama Milanović se ponovo obrušio na Ustavni sud: "Kolinda Grabar-Kitarović? Tumarala je po HDZ-ovim dernecima"

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene