Obavijesti Video Pretražite Navigacija
sastanak na pantovčaku

Predsjednica primila braniteljske udruge, među njima i oni koje je nazvala pojedincima s ruba političkog spektra

Predstavnici braniteljskih i stradalničkih udruga na Pantovčaku (Foto: Sabina Tandara)
Predstavnici braniteljskih i stradalničkih udruga na Pantovčaku (Foto: Sabina Tandara) Foto: Sabina Tandara
Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović primila je predstavnike braniteljskih i stradalničkih udruga iz Domovinskog rata.

Nakon sastanka najavljeno je tek priopćenje za javnost.

Pročitajte i ovo Potraga za tijelom dvogodišnje Danke Ilić - 1 Iz minute u minutu FOTO/VIDEO Ocu osumnjičenog za ubojstvo male Danke određen pritvor, naložena obdukcija umrlog sina: Tijelo ubijene djevojčice traže dronovi Privedeni ubojice Danke Ilić (2) Iz minute u minutu Osumnjičeni za Dankino ubojstvo dovedeni u tužiteljstvo pognutih glava i u lisicama, zgrada pod opsadom policije

U izaslanstvu je, među ostalima, i Josip Đakić, HDZ-ov saborski zastupnik i predsjednik Hvidre, koji je sudjelovao i u prosvjedima protiv Vučićeva dolaska, nakon čega je i kritizirao predsjednicu koja je prosvjednike nazvala "pojedincima s ruba političkog spektra".

Predstavnici braniteljskih i stradalničkih udruga na Pantovčaku (Foto: Sabina Tandara) Predstavnici braniteljskih i stradalničkih udruga na Pantovčaku (Foto: Sabina Tandara) Foto: Sabina Tandara

"Ako je mislila na mene i Stevu Culeja, onda joj to nije baš trebalo. Mi nismo politički marginalci ni u kom slučaju, a naročito nismo u izborima politički marginalci", rekao je tada Đakić za Novu TV, dodajući da će "duboko razmisliti" ima li predsjednica još uvijek njihovu potporu.

Na Pantovčak je stigao i Josip Klemm, jedan od vođa braniteljskih prosvjeda u Savskoj ulici za vrijeme Vlade Zorana Milanovića. Za razliku od Đakića, Klemm je javno podržao poziv predsjednice Vučiću. 

Predstavnici braniteljskih i stradalničkih udruga na Pantovčaku (Foto: Sabina Tandara) Predstavnici braniteljskih i stradalničkih udruga na Pantovčaku (Foto: Sabina Tandara) Foto: Sabina Tandara

Kolinda Grabar-Kitarović prošlog je tjedna primila predstavnike stradalničkih udruga iz Srbije, dok su se predstavnici hrvatskih udruga nestalih sastali s predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene