Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čeka se nalaz obdukcije

Još se na zna uzrok smrti bebe iz kontejnera, struka upozorava na sindrom iznenadne smrti: "Rizični čimbenici dijele se na tri segmenta"

Aktualno Galerija Smrt bebe u kontejnerskom naselju u Petrinji - 3 Smrt bebe u kontejnerskom naselju u Petrinji - 3 Foto: DNEVNIK.hr Smrt bebe u kontejnerskom naselju u Petrinji - 2 Smrt bebe u kontejnerskom naselju u Petrinji - 2 Foto: DNEVNIK.hr Smrt bebe u kontejnerskom naselju u Petrinji - 1 Smrt bebe u kontejnerskom naselju u Petrinji - 1 Foto: DNEVNIK.hr prof. dr. sc. Aida Mujkić, dr.med., predsjednica Hrvatskog pedijatrijskog društva prof. dr. sc. Aida Mujkić, dr.med., predsjednica Hrvatskog pedijatrijskog društva Foto: DNEVNIK.hr +0 Dina Ćevid, reporterka Nove TV Galerija 1/5 >>
Javnost je zgrozila vijest da je u kontejnerskom naselju u Petrinji preminula beba. Iz Opće bolnice Sisak policiji je stigla obavijest o smrti djeteta s nepuna dva mjeseca. Iz policije kažu da ne sumnjaju u nasilnu smrt, a nadležno Županijsko državno odvjetništvo u Sisku naložilo je obdukciju tijela djeteta u Zavodu za sudsku medicinu Šalata u Zagrebu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene