Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Susret s građanima i poduzetnicima

Predsjednica Grabar-Kitarović na dva dana seli ured u Viroviticu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednica Republike Kolinda Grabar Kitarović premjestit će na dva dana svoj Ured u Viroviticu.

Na otvaranju Privremenog ureda predsjednice RH u zgradi Virovitičko-podravske županije Županije, nazočnima će se obratiti gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin, župan Igor Andrović te predsjednica Grabar Kitarović.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković u Virovitici komentirao aktualne teme Plenković o upadu policije u Ministarstvo kulture i kontroverzi oko Turudića: "Nismo mi veslo sisali ovdje osam godina" Slika nije dostupna 'Moramo ih smijeniti' Grabar Kitarović: 'Pa tko pametan može tako nešto izjaviti?'

Predviđen je radni sastanak predsjednice s vodstvom Županije i Grada te susret s predstavnicima nacionalnih manjina i udruga hrvatskih branitelja te polaganje vijenca kod Spomenika hrvatskim braniteljima. Nakon toga će predsjednica Republike posjetiti Visoku školu za menadžment u turizmu i informatici. U Privremenom uredu će uslijediti prijam udruga i pojedinaca, a predsjednica će zatim posjetiti Općinu Špišić Bukovicu, gdje će u Osnovnoj školi Augusta Cesarca u nastavku projekta „Hrvatska čita“ zajedno s djecom čitati ulomke iz djela „Čudnovate zgode Šegrta Hlapića“.

Prvi radni dan predsjednice u Virovitičko-podravskoj županiji završit će posjetom Općini Pitomača, gdje će u Otrovancu sudjelovati u obilježavanju 10. obljetnice osnutka Agencije za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije - VIDRA i obratiti se nazočnima. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene