Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SASLUŠANJE MINISTARA

Smijeh na saborskim odborima: "Gospodine Krmoja" i "Ana Mrak Taritaš"

Nakon što su danas predstavljeni nadležnim odborima, Sabor bi u utorak trebao izglasati nove ministre, Šimu Erlića i Branka Bačića. Na saslušanjima je bio i Predrag Štromar, koji se više puta zabunio s imenima saborskih zastupnika.

U ponedjeljak su nadležnim saborskim odborima predstavljeni Šime Erlić i Branko Bačić, koji će vjerojatno nakon glasanja u Saboru koje se održava u utorak postati ministri.

Pročitajte i ovo Jahta: Ilustracija - 5 LUKSUZNA JAHTA Blamaža institucija: Kako je nestala Irina VU? Dvije istrage trebale bi utvrditi što se dogodilo

Pročitajte i ovo Videozid: Imovina Hrvata - 6 PODACI HNB-a Nikad u povijesti nismo imali toliko novca: Dva su razloga za povećanje financijske imovine hrvatskih kućanstava

Rasprava je na saslušanjima u nekim trenucima bila žestoka, a bivši ministar Predrag Štromar nekoliko se puta zabunio kada je izgovarao imena saborskih zastupnika. Tako je Anku Mrak Taritaš nazvao Ana Mrak Taritaš, a Nikolu Grmoju je oslovio s "gospodine Krmoja", što je izazvalo smijeh u prostoriji.

Kako je to izgledalo, možete pogledati u priloženom videu na vrhu članka.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene