Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ODGAĐA SE SJEDNICA NO-A

Jučer su ih predložili, a danas je već jedan odustao: Vlada u potrazi za novim članom Uprave Ine

Aktualno Galerija INA - 2 INA - 2 Foto: DNEVNIK.hr Miroslav Skalicki Miroslav Skalicki Foto: DNEVNIK.hr Miroslav Skalicki, Hrvoje Šimović i Emanuel Kovačić Miroslav Skalicki, Hrvoje Šimović i Emanuel Kovačić Foto: DNEVNIK.hr +0 Emanuel Kovačić Galerija 1/4 >>
Vlada je obavijestila NO Ine da Emanuel Kovačić odustaje od kandidature za člana Uprave. Sjednica NO Ine zakazana za sutra zbog ovoga je odgođena za idući tjedan.

Vlada je obavijestila NO Ine da Emanuel Kovačić odustaje od kandidature za člana Uprave Ine. Zbog toga je odgođena sjednica NO zakazana za sutra, javlja N1.

Na sjednici je trebala biti razriješena aktualna uprava kompanije. 

Priopćenje Vlade prenosimo u cijelosti: 

"Vlada je na sjednici 19. rujna 2022. donijela Zaključak kojim se predlaže Nadzornom odboru društva INA – Industrija nafte d.d., imenovanje Miroslava Skalickija, dr. sc. Hrvoja Šimovića te Emanuela Kovačića za članove Uprave društva INA – Industrija nafte d.d, do imenovanja članova Uprave društva putem natječaja, a najdulje na razdoblje do šest mjeseci.

S obzirom da je kandidat za člana Uprave Emanuel Kovačić obavijestio Vladu da odustaje od predložene kandidature iz osobnih razloga, Vlada će Nadzornom odboru dostaviti novi prijedlog za imenovanje člana Uprave u najkraćem mogućem roku", navodi se u priopćenju Vlade. 

N1 javlja da je odgođena sjednica NO Ine zakazana za sutra jer se od Vlade predloženi član Uprave Emanuel Kovačić na osobni zahtjev povukao.

INA - 2 Emanuel Kovačić Foto: DNEVNIK.hr

Sjednica bi se trebala održati idući tjedan. 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene