Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nižu se reakcije

Brončani se požalio: "I ja sam dobio medalju pa me nitko nije dočekao"

Doček Vatrenih
Doček Vatrenih Foto: Twitter/MUP
Još se nižu reakcije na jučerašnji doček hrvatske nogometne reprezentacije. Ima svakakvih komentara, no nisu svi zadovoljni.

Više od 80.000 ljudi na zagrebačkom Trgu bana Jelačića u nedjelju navečer dočekalo je brončane Vatrene nakon novog velikog uspjeha svjetskoj smotri. 

Dojmovi su svakojaki. Jedni tvrde da je bilo spektakularno, drugi smatraju da je organizacija podbacila. A treći komentiraju nešto potpuno drugačije. 

"I ja sam dobio broncu na svjetskom natjecanju, za programsku hrvatsku klasičnu glazbu, pa me nitko nije dočekao niti su mediji objavili", javio se u redakciju DNEVNIK.hr-a Semir "Sammy" Hasić.

Riječ je o poznatom hrvatskom virtuozu. Priložio je i nekoliko poveznica, a jedna vodi na Global Music Awards. Hasić je 2021. broncu osvojio za album No More War.

Pročitajte i ovo Doček Vatrenih, Volovčica SPEKTAKULARAN DOČEK VIDEO Zapalilo se nebo nad Zagrebom: Ovako izgleda Trg s četiri kilometra udaljenosti

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna SAMO ZA OVU PRIGODU VIDEO Pogledajte kako je Zagreb dočekao Vatrene: Jedan poseban detalj upada u oko

Hasić je rođen u Zenici, a sviranjem se počeo baviti sa šest godina. 1994. osvojio je titulu svjetskog prvaka. Živi u Zagrebu, a mediji su pisali o njemu nakon što je nakon potresa pomagao Glazbenoj školi Frana Lhotke u Sisku.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene