Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SPEKTAKULARAN DOČEK

VIDEO Zapalilo se nebo nad Zagrebom: Ovako izgleda Trg s četiri kilometra udaljenosti

U tijeku je veličanstveni doček Vatrenih. Brončani nogometaši sletjeli su nešto poslije 17 sati u zagrebačku zračnu luku, a na putu do trga, gdje ih očekuje više desetaka tisuća ljudi, pozdravlja ih razdragano mnoštvo.

Hrvatski nogometni reprezentativci na putu su prema glavnome zagrebačkome trgu, gdje ih satima očekuje nekoliko desetaka tisuća navijača.

Dok Vatrene na putu prema centru Zagreba pozdravljaju navijači,  pojavila se snimka navijača s Volovčice, udaljene četiri kilometra zračne linije od središnjega zagrebačkog trga, koja pokazuje kakva je atmosfera u centru grada.

Pročitajte i ovo Davor Božinović, ministar unutarnjih poslova ZADOVOLJAN POSLOM POLICIJE Božinović o dočeku Vatrenih: Otkrio koliko je ljudi na Trgu

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna SAMO ZA OVU PRIGODU VIDEO Pogledajte kako je Zagreb dočekao Vatrene: Jedan poseban detalj upada u oko

Kolikih je razmjera ovaj spektakularni doček Vatrenih, svjedoči nebo koje se zapalilo od bengalki i signalnih raketa koje navijači, pozdravljajući nogometaše, pale.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene