Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vatrogasci na terenu

Požar u Zagrebu: Planula autopraonica, požar se proširio i na okolne objekte

Aktualno Galerija Požar autopraonice u zagrebačkoj Dubravi - 6 Požar autopraonice u zagrebačkoj Dubravi - 6 Foto: Čitatelj Požar autopraonice u zagrebačkoj Dubravi - 5 Požar autopraonice u zagrebačkoj Dubravi - 5 Foto: Čitatelj Požar autopraonice u zagrebačkoj Dubravi - 4 Požar autopraonice u zagrebačkoj Dubravi - 4 Foto: Čitatelj Požar autopraonice u zagrebačkoj Dubravi Požar autopraonice u zagrebačkoj Dubravi Foto: JVP grada Zagreba +2 Požar autopraonice u zagrebačkoj Dubravi - 2 Galerija 1/7 >>
Zapalila se autopraonica u zagrebačkoj Dubravi, a požar se ubrzo proširio. Intervenirali su vatrogasci s čak pet vozila.

U autopraonici u zagrebačkoj ulici Klin u Dubravi izbio je požar oko 11 sati, a vatra se uskoro proširila i na obližnje objekte. Riječ je o spojenim garažama ukupne površine od oko 240 četvornih metara. 

Na intervenciju je izašlo 19 vatrogasaca s pet vozila, a požar su uspjeli pogasiti, nakon čega je uslijedila kontrola. 

Jedan od svjedoka ispričao je za DNEVNIK.hr da je oko 11 sati počeo sukljati dim iz jedne autopraonice specijalizirane za detaljno čišćenje vozila.

Prva informacija koja je stigla vatrogascima je da je riječ o požaru peći u autopraonici, no iako su stigli svega dvije minute od dojave, vatra je već zahvatila i krovište.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene