Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vatrogasci na terenu

Požar u Stankovcima: Vatrogasci obranili kuće!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
25 vatrogasaca gasi požar u Stankovcima kod Zadra koji je neko vrijeme prijetio kućama. Kuće su obranjene, a gasiteljima iz zraka pomažu 4 kanadera i 3 air tractora.

Požar u Stankovcima kod Zadra stavljen je pod kontrolu i više ne prijeti kućama, izvijestio je popodne županijski vatrogasni zapovjednik Željko Šoša.

Šoša je naveo da požarište još osiguravaju vatrogasci, dok su zračne snage otišle nakon obavljena posla.

Pročitajte i ovo Požar u kući, ilustracija Selo Hajković Tragedija u susjedstvu: Dvije sestre smrtno stradale u požaru kuće Požar na križanju Vukovarske i Držićeve ulice u Zagrebu - 2 vatrogasci na terenu FOTO/VIDEO Zapalio se autootpad u Zagrebu, sve je puno dima

Dojava o požaru zaprimljena je u 13:14 sati. Na teren je izašlo 25 vatrogasaca sa 8 vozila iz JVP Zadar, Benkovac, te DVD Stankovci, Drage, Polaca i Pirovac Iz zraka gase 4 kanadera i 3 air tractora.

>> VIDEO POGLEDAJTE požar koji su vatrogasci zaustavili 150 m od kuća

Gori borova šuma, kuće su obranjene, a vatrogasci i dalje gase. Požar je stavljen pod kontrolu 150 metara od prvih kuća.

Inače, pilot jednog kanadera je oko 16 sati dojavio i požar kod zadarske Supernove. Gori trava i nisko raslinje, a na terenu su djelatnici JVP Zadar.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene