Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U VINKOVCIMA

Blagdani mogu biti i opasni: Zbog adventskog vijenca izbio požar, nastala velika šteta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svijeća s adventskog vijenca koja je pala na trosjed, prouzročila je požar u obiteljskoj kući sinoć u Vinkovcima, no nitko nije ozlijeđen, izvijestila je u srijedu policija, a vlasnici štetu procjenjuju na nekoliko desetaka tisuća kuna.

Iz Policijske uprave vukovarsko-srijemske naveli su da je u utorak oko 21:40 sati izbio požar u pomoćnoj prostoriji obiteljske kuće u Vinkovcima, koju koristi 39-godišnjakinja, a očevidom je utvrđeno kako je izvor požara plamen svijeće s adventskog vijenca.

Naime, 39-godišnjakinja je bez nadzora ostavila upaljene svijeće na adventskom vijencu koji se nalazio na stoliću uz trosjed.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna BUDITE NA OPREZU Vatrogasci uoči blagdana uputili važno upozorenje građanima: "Povećava se opasnost od izbijanja požara"

Svijeća je pala na trosjed i planula je vatra koja je zahvatio i dijelove drugog namještaja u prostoriji. Požar su lokalizirali pripadnici vinkovačke Javne vatrogasne postrojbe te se nije proširio na druge prostorije obiteljske kuće.

Pročitajte i ovo Ilustracija VATROGASCI OBUZDALI VATRU FOTO Horor u Šibeniku: Zapalio se stan, stanari zgrade evakuirani, tri osobe potražile liječničku pomoć

U požaru nitko nije ozlijeđen, a vlasnik obiteljske kuće je procijenio nastalu materijalnu štetu na iznos od nekoliko desetaka tisuća kuna, naveli su iz policije.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene