Obavijesti Video Pretražite Navigacija
objavljen i video požara

''Kupit ćemo bolji auto'': Vlasnik Mercedesa koji je izgorio na Laništu za DNEVNIK.hr rekao da ga nije strah, ali...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U požaru na zagrebačkom Laništu noćas je u potpunosti izgorio Mercedes. Vlasnik je za DNEVNIK.hr poručio da ga nije strah, ali da je situacija neugodna.

''Policija provodi očevid kojim će se utvrditi je li požar podmetnut ili se automobil sam zapalio, iako ne znam kolika je vjerojatnost da se to dogodilo'', ispričao je za DNEVNIK.hr vlasnik zapaljenog Mercedesa Mato Senjak, vlasnik Galerije Blato. Kaže da je uvjeren da će se utvrditi uzrok jer na mjestu događaja ima kamera.

Pročitajte i ovo Požar na križanju Vukovarske i Držićeve ulice u Zagrebu - 2 vatrogasci na terenu FOTO/VIDEO Zapalio se autootpad u Zagrebu, sve je puno dima Požar trgovine u Svetom Ivanu Zelini Dramatična večer u Zelini VIDEO Veliki požar u kineskom dućanu: Ozlijeđen vatrogasac, četvero ostalo zarobljeno u susjednom prostoru

Na pitanje je li primao prijetnje i sumnja li na mogućeg počinitelja, Senjak kaže da policija sve utvrđuje. ''Imam nesluglasica s jednim, ali preuranjeno je govoriti'', rekao je oprezno Senjak.

Objasnio je da je skupocjeni automobil u vlasništvu leasing kuće i da je star 2-3 godine. ''Imam kasko, pa ako je netko htio namjerno napraviti štetu, napravio ju je osiguravajućoj kući, a ne meni'', kaže.

''Nije me uopće strah, nemam problema, ali neugodna je situacija'', priznaje i dodaje da je važno da se nikome od obitelji ništa nije dogodilo.

''A automobil? Ma kupit ćemo bolji, iduće godine ide redizajn'', zaključio je.

Na zagrebačkom Laništu u noći s ponedjeljka na utorak izbio je požar na parkiranom automobilu Mercedes GLE 350D vrijednom više od pola milijuna kuna. Požar se prije dolaska vatrogasaca uspio proširiti i na još jedan automobil, ali je po dolasku vatrogasaca brzo ugašen.

Zagrebački vatrogasci snimku gašenja požara objavili su na svojoj stranici na Facebooku.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene