Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uzrok nepoznat

Požar kod Vodica, vatrogasci obranili kuće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Vodicama, na području Tisno – Dazlina, izbio je požar na otvorenom. Gašenje je u tijeku.

Požar, uz 63 vatrogasca s 12 vozila, gase jedan kanader i tri Air traktora, a promet državnom cestom D-27, u smjeru Gaćeleze - Grabovci, zatvoren je za promet. U jednom trenutku, vatra se približila naseljima, no brzom internencijom vatrogasaca, kuće su obranjene.

Pročitajte i ovo Požar na križanju Vukovarske i Držićeve ulice u Zagrebu - 2 vatrogasci na terenu FOTO/VIDEO Zapalio se autootpad u Zagrebu, sve je puno dima Kanader, ilustracija Saniraju rubne dijelove U gašenju požara kod Grebaštice ozlijeđena četiri vatrogasca

Opožareno je oko 30 ha trave, niskog raslinja, hrastove šume i smrike. Uzrok požara zasad je nepoznat.

>> Spaljivanje korova uzrokovalo požar kod Skradina

U tijeku je gašenje požara na području Vinjana Gornjih u blizini Imotskog, na graničnom području sa Bosnom i Hercegovinom. Požar su iz zraka gasila 2 helikoptera, no oni su napustili požarište. Požar gase zemaljske vatrogasne snage.

I dalje je u tijeku gašenje požara na području Duća kod Omiša. Požar gase zemaljske vatrogasne snage sa ukupno 70 vatrogasaca i 20 vozila. U gašenju sudjeluju i zračne snage. Gašenje je u tijeku.

U tijeku je i gašenje požara uz prugu na području Prgometa i Prapatnice. Požar gase vatrogasne snage sa trogirskog područja. U gašenju sudjeluju i zračne snage.

Vatrogasni operativni centar Split zaprimio je u 13:07 dojavu o požaru Marjanu. Požar je lokaliziran u 13. 20 sati. Opožareno je 100 m2 borove šume i trave. U gašenju su sudjelovala 32 vatrogasca sa 9 vozila. U tijeku je sanacija požarišta.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene