Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pune ruke posla za vatrogasce

Požar kod Knina nakon čitave noći i dalje aktivan: Vatrogascima upomoć stigla i dva kanadera

Pogled na požar kod Knina iz kanadera (Foto: MORH)
Pogled na požar kod Knina iz kanadera (Foto: MORH) MORH
Aktualno Galerija Pogled na požar kod Knina iz kanadera (Foto: MORH) Pogled na požar kod Knina iz kanadera (Foto: MORH) Foto: MORH Pogled na požar kod Knina iz kanadera (Foto: MORH) Pogled na požar kod Knina iz kanadera (Foto: MORH) Foto: MORH Pogled na požar kod Knina iz kanadera (Foto: MORH) Pogled na požar kod Knina iz kanadera (Foto: MORH) Foto: MORH +0 Pogled na požar kod Knina iz kanadera (Foto: MORH) Galerija 1/4 >>
Jedan od dva požara koja su u ponedjeljak popodne planula na području Mokrog Polja u Općini Ervenik kod Knina još nije ugašen pa u utorak u pomoć vatrogascima dolaze dva kanadera.

"Požar je još aktivan, nije niti lokaliziran. Nadzirao se cijelu noć, a uskoro u pomoć stižu dva kanadera", doznaje se u Centru 112 Šibensko-kninske županije.

Iz Vatrogasne zajednice Šibensko-kninske županije u ponedjeljak navečer izvijestili su da je prvi požar lokaliziran u 22 sata te da je izgorjelo 33 hektara trave i niskog raslinja, no i dalje je aktivan požar na brdu Kom gdje osim trave i niskog raslinja gori i hrastova šuma.

Pročitajte i ovo Vatrogasac gasi požar (Foto/Arhiva: Ivo Cagalj/PIXSELL) Gori zaštićeno područje južnog Velebita Tri groma izazvala tri požara: Jedan ugasila kiša, drugi pod kontrolu stavili vatrogasci, još se bore s trećim na teško pristupačnom području

Pročitajte i ovo Vatrogasci (Foto/Arhiva: Davor Puklavec/PIXSELL ) Još jedna opasna intervencija Požar na Plitvicama: Dvojica vatrogasaca ozlijeđena u gašenju kuće u sklopu turističkog kompleksa

U gašenju požara jučer je pomagalo čak sedam kanadera i jedan air tractor koji su požarište bili prisiljeni napustiti u 19.45 sati.

Kako je jučer novinarima kazao županijski vatrogasni zapovjednik Darko Dukić, požari su planuli uslijed udara munja. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene