Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NOVI OPOZIV

Povučen još jedan prehrambeni proizvod, provjerite svoje zalihe! Trgovac će vam vratiti novac

Smoothie
Smoothie Foto: Shutterstock
Dm je iz predostrožnosti povukao dmBio proteinski smoothie, 250 ml zbog mogućnosti da proizvod sadrži tragove orašastih plodova što nije istaknuto na deklaraciji, a povlačenje se odnosi na navedeni proizvod, bez obzira na rok trajanja, priopćeno je u ponedjeljak iz Dm-a.

"S ciljem osiguravanja najviše razine sigurnosti proizvoda i kupaca, dm je povukao dmBio proteinski smoothie jer se ne može isključiti mogućnost da proizvod sadrži tragove kikirikija, sezama i drugih orašastih plodova što nije istaknuto na deklaraciji proizvoda.

Pročitajte i ovo Povlači se dimljena kobasica Bakterija Listeria Povlači se suhomesnati proizvod, provjerite jeste li ga kupili Hladnjak u trgovini sadrži alergene Provjerite hladnjake: Povlači se još jedan proizvod popularnog trgovačkog lanca

Dm moli sve kupce koji imaju alergije ili intolerancije na navedene sastojke da se suzdrže od konzumacije proizvoda dmBio proteinski smoothie te da ga vrate u prodavaonicu dm-a gdje će im biti osiguran povrat novca", priopćeno je iz tog maloprodajnog lanca.

Proizvod se može vratiti otvoren ili neotvoren te bez predočenja računa. Za kupce koji nemaju alergije ili intolerancije na navedene sastojke, proizvod je siguran za konzumaciju, dodaje se u priopćenju.

Informacija o opozivu i povlačenju objavljena je na dm-ovoj internetskoj stranici https://www.dm.hr/opoziv-i-povlacenje-proizvoda-dmbio-smoothie-proteinski-1547644.

Sve o tome koji su proizvodi u zadnje vrijeme povučeni s tržišta možete pronaći >>OVDJE.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene