Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

PROVJERITE ZALIHE

Još jedno povlačenje s tržišta: U hrenovkama jednog proizvođača možda ima metala

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog moguće prisutnosti komadića metala u proizvodu s tržišta se povlače Hrenovke Ivanečki Frankfurter 275g Imisimo, koje na tržište stavlja Konzum plus, izvijestio je u ponedjeljak Državni inspektorat.

Riječ je o proizvodu LOT broja 200159 koji je najbolje upotrijebiti do 26. siječnja 2022. godine.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna POVLAČENJE PROIZVODA Sve na jednome mjestu: Pogledajte koji su sve proizvodi u zadnje vrijeme povučeni s polica trgovina

Proizvod nije u skladu s europskim uredbama o utvrđivanju općih načela i uvjeta zakona o hrani i utvrđivanju postupaka u područjima sigurnosti hrane.

Tvrtka ističe da je proizvod povučen dobrovoljnom odlukom jer brinu o svojim potrošačima.

"Stavom uprave donesena je odluka o dobrovoljnom povlačenju cijelog lota proizvoda nakon što smo zaprimili mail od strane privatnog potrošača iz Velike Gorice, koji navodi da je našao komadić metala u proizvodu.

Potrošači su za nas prioritet i bez obzira na iznimno nisku realnu mogućnost da se formirani i veći komadić metala nađe u hrenovci uslijed tehnološkog postupka prilikom obrade, u skladu sa našom dobrom poslovnom opraksom donijeli smo odluku o povlačenju cijelog lota te njegovom neškodljivom zbrinjavanju.

Potrošači koji ovom brendu daju podršku više od 74 godine zaslužuju da se prema njima odnosimo sa najvišom odgovornošću i tako pokažemo da cijenimo njihovu vjernost a posebno njihovu sigurnost te da brend kojem su vjerni toliko desetljeća zaslužuje njihovo povjerenje.
U tu svrhu poduzete su značajne mjere u kontroli procesa te analizi eventualnih rizika", odgovorili su iz tvrtke Imisimo.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene