Prije dvadesetak godina na tom je mjestu bila samo plaža, a onda se 1998. dogodilo nešto što je iznenadilo mnoge.


Na prvi pogled bila je to pješčana plaža, ni po čemu posebna i drugačija, no onda se pijesak počeo povlačiti. Bilo je to 1998. godine kada je nakon velike oluje iz pijeska izašla drevna šuma.

Vezani članci Micanje drveća Društvenim mrežama širi se lažna snimka potresa, nemojte nasjesti na ovu dvostruku podvalu Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić objavila fotografiju i otkrila ime muške osobe koja zauzima posebno mjesto u njezinu srcu

Stotinama godina na tom je mjestu bio samo pijesak, a kad se počeo povlačiti iz njega su izašli ostaci drevne šume za koju se vjeruje da je na tom mjestu rasla i postojala prije 2000 godina, piše News.com.

PRVI PUT NA SVIJETU 'Ovo nisu obični psi'

Stotinjak panjeva uzdiglo se na plaži Neskowin u američkom Oregonu, te je lokalno stanovništvo, kao i sve turiste, ostavilo bez daha i podsjetilo kako stvari nisu uvijek kakvima se čine.

Najnovija istraživanja obavljena na ovoj plaži ukazuju na to da je veliku drevnu šumu s lica Zemlje 'izbrisao' tsunami, a veliki valovi prekrili su i posljednji dokaz njezina postojanja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook