Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićen u rujnu 2019.

Potvrđena optužnica Damiru Škari zbog silovanja i spolnog uznemiravanja djelatnice AK Siget, obrana tražila odgodu sjednice Vijeća

Damiru Škari u srijedu je potvrđena optužnica za silovanje i spolno uznemiravanje djelatnice AK Siget. Obrana je tražila odgodu sjednice, ali sud je taj prijedlog odbio.

Bivšem čelniku Autokluba Siget i bivšem HDZ-ovu zastupniku Damiru Škari potvrđena je optužnica za silovanje i spolno uznemiravanje djelatnice autokluba. Škarina obrana tražila je odgodu sjednice Vijeća, no taj je prijedlog odbijen.

Pročitajte i ovo Damir Škaro (Foto: Dnevnik.hr) Visoki kazneni sud odlučio Škaro mora u zatvor zbog silovanja: Potvrđena kazna bivšem zastupniku i proslavljenom olimpijcu Dragan Kovačević Slučaj JANAF Afera s odijelima, spominje se i Turudić: Sud će odluku donijeti u četvrtak

Škaru se tereti da je tijekom lipnja 2019. godine i do 9. kolovoza 2019. počinio kaznena djela spolnog uznemiravanja i silovanja. Uhićen je početkom rujna nakon što ga je zaposlenica Autokluba prijavila za silovanje koje se dogodilo na radnom mjestu u kolovozu. Nakon što ga je liječnica žrtve prijavila policiji za silovanje, Škaro je žrtvi poslao prijeteće poruke te joj nudio novac u zamjenu za šutnju i zatim otišao u Bosnu i Hercegovinu.

Žrtva je o svemu žrtva progovorila za Provjereno. "Pokušala sam se izvući, međutim zabio mi je ruku ispod haljine, gurnuo mi ruku u gaće... Rekla sam mu da prekine, da stane'', rekla je. Nakon nje Provjerenom su se javile još dvije žene - bivša Škarina suradnica i majka čija je kći također imala slično iskustvo, i ispričale svoje priče.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene