Obavijesti Video Pretražite Navigacija
istraživanje se nastavlja

Potvrdio očevid: Požar u zagrebačkom C.I.O.S.-u je podmetnut

Požar u C.I.O.S.-u (Foto: Dnevnik.hr)
Požar u C.I.O.S.-u (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Požar u C.I.O.S.-u (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Policija je potvrdila kako je požar u CIOS-u izazvan namjerno.

Požar koji je u subotu navečer buknuo u zagrebačkom CIOS-u je podmetnut.

Pročitajte i ovo Požar kod Šibenika Radi se na dogašavanju Požar kod Šibenika pod kontrolom vatrogasaca: "Izgorjela je površina od oko 450 hektara" Požar kod Šibenika Gasi ga 50 vatrogasaca Veliki požar kod Šibenika: "Zbog vjetra se vatra brzo širi, a gašenje otežava i nepristupačan teren"

Kako je priopćila Policijska uprava zagrebačka, požar je izazvan namjerno te policijski službenici nastavljaju kriminalističko istraživanje.

Podsjetimo, požar u reciklažnom centru C.I.O.S. grupe, na zagrebačkom Jankomiru potpuno je ugašen u nedjelju rano ujutro, a iz uprave C.I.O.S.-a istaknuli su  da su njihove nadzorne kamere snimile na početku požara dim izvan reciklažnog dvorišta

Požar u reciklažnom centru CE-ZA-R-a Centra za reciklažu C.I.O.S. grupe planuo je u subotu malo prije 20 sati, a u gašenju je sudjelovalo 26 vatrogasnih vozila s 98 vatrogasaca, rekao je sinoć pomoćnik zapovjednika Javne vatrogasne postrojbe Grada Zagreba Tomislav Resman.

U požaru nije bilo ljudskih žrtava. Među djelatnicima koji su sudjelovali u intervenciji nema ozlijeđenih, a jedan vatrogasac je lakše ozlijeđen.

Aktualno Pripuz požare u C.I.O.S.-u povezuje s politikom: "Pojedinci vide svoje mjesto pod suncem napadajući gradonačelnika Bandića" +0 Petar Pripuz, vlasnik CIOS-a (Foto: Dnevnik.hr) Hrvatska Pripuz požare u C.I.O.S.-u povezuje s politikom: "Pojedinci vide svoje mjesto pod suncem napadajući gradonačelnika Bandića" 1/1 >>

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene