Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uživo sa špice

Chat na špici s Milanom Bandićem!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Od 12 sati pratite chat na špici sa zagrebačkim gradonačelnikom.

Proteklih dana prikupljali smo vaša pitanja u komentarima ispod članka i na našoj Facebook stranici. Sada ćete čuti odgovore Milana Bandića na vaša pitanja s kojim ćemo sjediti na kavi u kafiću G Point. Svratite!

Pročitajte i ovo Sudar u Zagrebu Pažljivo u prometu Sudar u Zagrebu izazvao prometni kaos: Automobil završio na tračnicama, ima i ozlijeđenih Milan Bandić i Sabina Tandara-Knezović Za Novu TV Pogledajte posljednji TV intervju Milana Bandića: "Volio bih da ostatak Hrvatske živi kao Zagreb..."

Već u 13 sati možete pratiti i chat sa popularnom Majom Šuput kojoj također postavljamo vaša pitanja.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić ponekad se čini doista neuništivim! Što god mislili o njemu, on je jedanaest i pol godina gradonačelnik glavnog grada s čak 4 osvojena mandata za redom!

Tvrdi da ne čita novine i ne prati svoje intervjue, no itekako pazi što o kome izjavljuje. Direktne kritike, barem one javne, na račun vladajućih u medijima nećete pronaći jer kaže 'da ne želi nikome raditi besplatnu kampanju!'.

Da, na svako pitanje ima brzi odgovor koji često to nije! Brojke vezane za Grad ima u malom prstu, itekako zna koje će njegove 'slikovite' izjave raspametiti medije i popraviti i gledanost i čitanost.

>> Bandić: Hoćete da mi netko kao zecu odreže uši dok ujutro trčim?

>> Bandić: Imam savršen tlak, čak i kad mi ga vi dignete!

Građani ga ili vole ili ne. Nema sredine! On neprestano ponavlja da je najvažniji rad, rad i samo rad pa se svi pitaju od kud mu tolika energija. Svakodnevno trči sa psom Rudijem, reže vrpce po Zagrebu, dijeli cvijeće, aktivan je na društvenim mrežama, piše blog i kao da mu nema kraja!

>> Pogledajte što Bandić izvodi na trapezu

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene