Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Progovorio o zdravlju

Bandić: Imam savršen tlak, čak i kad mi ga vi dignete!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić rekao je da svatko tko napravi nepodopštinu mora za nju i odgovarati, komentirajući na novinarski upit jučerašnje uhićenje petoro zaposlenika iz podružnice Zagrebačkog holdinga Vodoopskrbe i odvodnje zbog malverzacija s priključcima na vodu zbog čega su Grad i Holding oštećeni za 7,5 milijuna kuna.

'To nije ništa novo. Kriminal ne zastarijeva i svatko tko je napravio nepodopštinu neka za nju i odgovara. Pustimo institucije pravne države da rade svoj posao", kazao je Bandić dodajući da je njegov odgovor na tu temu uvijek je isti.

Na pitanje novinara kako to da ima kriminala u javnom poduzeću, Bandić je odgovorio da lupeži nemaju svoje mjesto prebivanja, boravka i rođenja već su oni univerzalna kategorija i ravnomjerno raspodijeljeni svuda u svijetu pa tako i u Hrvatskoj i u Zagrebu. "Naša je zadaća da preveniramo, a ako ta prevencija ne uspije, neka institucije, prije svega policija i USKOK, odrade svoj posao", kazao je i napomenuo da i Kontrolni ured radi svoj dio posla i prevenira, ali da se uvijek može dogoditi nepodopština i ako je netko to učinio neka i odgovara.

Novinari su se zanimali i za zdravlje gradonačelnika, a on im je odgovorio da je mjerio šećer i tlak. 'Tu sam odlikaš. Imam savršen tlak, čak i kad mi ga vi dignete', rekao je Bandić novinarima prilikom otvorenja novouređene ljetne pozornice kina Tuškanac.

 

Pročitajte i ovo Slavko Kojić stečajni postupak Bandićeva stranka grca u dugovima, od imovine ostali namještaj i kaciga za Vespu Ilustracija Afera suhi led Predao se poduzetnik osuđen s Bandićevim suradnikom za milijunsku štetu: Morat će vratiti stotinjak nekretnina

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene