Obavijesti Video Pretražite Navigacija
od ponedjeljka

Poskupljuje Uber u Zagrebu, novost i za korisnike koji putuju do zračne luke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uber je objavio nove cijene koje na području Zagreba počinju vrijediti od ponedjeljka.

Iz Ubera su objavili kako od ponedjeljka 26. studenog spuštaju cijenu vožnje do Zračne luke Zagreb pa će tako vožnja započeta s južne strane rijeke Save iznositi 70 kuna, a sa sjeverne strane 95 kuna.

Pročitajte i ovo Stigle jagode - 2 Pitanje prioriteta Na tržnice stigle domaće jagode, nikada ih nije bilo manje i nikada nisu bile skuplje Boris Vujčić Hrvatska najgora u Eurozoni Upozorenje guvernera: Glavni doprinos inflaciji daju usluge, rast cijena će se nastaviti

Također, dodatno se prilagođavaju cijene vožnje na području Zagreba, pa tako startna cijena (6 kn) te cijena po kilometru (3,6 kn/km) ostaju iste dok će cijena minute vožnje porasti na 1,20 kuna.

"Kontinuirano radimo na poboljšanju iskustva za naše korisnike i vozače koji koriste aplikaciju. Spajanjem usluga uberX i UberSELECT želimo osigurati visoku razinu kvalitete i za jedne i za druge. Siguran sam da će i cijeli proces usklađivanja s novim Zakonom o prijevozu u cestovnom prometu, čiji rok se uskoro bliži kraju, dovesti do unaprijeđenja tržišta i dalje osiguravati porast kvalitete usluge", istaknuo je Davor Tremac, generalni direktor Ubera za jugoistočnu Europu.

Uvode i nove sigurnosne opcije pa korisnici mogu pritupiti sigurnosnom centru koji sadržava sve vezano za sigurnost korisnika, kao i poveznice koje im omogućuju dijeljenje rute kojom putuju te brzi kontakt s hitnom pomoći. Nove opcije vozače upozoravaju na pridržavanje propisanih ograničenja brzine kako bi svaka vožnja bila sigurna za njih, putnike i ostale sudionike u prometu, poručuju iz Ubera.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene