Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Premijerka Kosor vikend provodi u Slavoniji.


U Tovarniku otvara festival rakije, a u Iloku će tijekom večeri otvoriti  berbu grožđa. Sutra će položiti kamene temeljce za čak dvije prometnice, osječku obilaznicu i autocestu prema BIH.

Vezani članci Ilustracija Sletjeli automobilom u Dunav i prevrnuli se, mladiću (21) nije bilo spasa Andrej Plenković u kampanji? Premijer u Slavoniji, oporba na nogama: Start još nije označen, ali predizborna utrka je počela

Oporba u Slavoniji njezin je obilazak očekivano dočekala kritikama, kažu da polaganjem kamena temeljaca samo kupuje birače. Slavonija je danas jedna od najnerazvijenijih regija, s najnižim plaćama i najvećom stopom nezaposlenosti, kažu u SDP-u i HDSSB-u, i pitaju što je Vlada do sada učinila za razvoj hrvatskog istoka?

'U nekim dijelovima Hrvatske se čak i završavaju započete investicije, ali u Slavoniji imamo samo kamene temeljce, no bit ćemo dovoljno uporni da se ti temeljci i realiziraju', rekao je Krešimir Bubalo, potpredsjednik HDSSB-a.

'Sada idu okolo i postavljaju kamene temeljce, pa to je smiješno, već i narod vidi da je to nemoguće i da to uopće neće biti gotovo, kao što ni do sada ništa nije napravljeno', dodala je Biljana Borzan, saborska zastupnica SDP-a.

Premijerka Kosor na to je rekla kako je posao Vlade da radi, a posao oporbe da kritizira i samo cendra. 'Mi radimo na projektima koje pripremamo po nekoliko godina, a oni se nekada moraju početi i završiti. Nitko mi to pravo neće oduzeti, da obilježavam početak i kraj investicija', poručila je premijerka.