Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Popravlja se stanje jednomjesečne djevojčice koja je dva puta operirana nakon što ju je u obiteljskoj kući u Repašu za glavu ugrizao pas.


“Nije više na respiratoru. Spontano diše, stabilnih vitalnih parametara. Stanovito je poboljšanje nalaza nakon ponovljenog neurokirurškog zahvata nakon jučerašnjeg kontrolnog MR oregleda. Nije više neposredno životno ugrožena'', kazao je za DNEVNIK.hr prof. dr. Goran Roić, ravnatelj Dječje bolnice u Klaićevoj.

Vezani članci Napušteni pas "Već dugo nas nešto ovoliko nije slomilo": Fotografija ovog psa je zgrozila ljude Ilustracija FOTO/VIDEO Ima samo tri mjeseca, a čekaju ga važni zadaci: Nakon ogromne tragedije ujedinio je dvije zemlje

Podsjetimo, prije tjedan dana obiteljski pas je u kući ugrizao djevojčicu staru mjesec dana i nanio joj teške ozljede glave. Djevojčica je iz bolnice u Koprivnici u kritičnom stanju prebačena u Kliniku za dječje bolesti Klaićeva u Zagrebu gdje je hitno operirana. Nakon tri dana djevojčica je morala na još jednu operaciju glave, nakon čega se njezino stanje popravlja.

Pas je smješten u sklonište za životinje gdje se nad njim provodi detaljan klinički nadzor, a inspekcija je utvrdila da vlasnik psa nije cijepio od studenog 2016. godine.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju