Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nakon dvije operacije

Beba koju je napao pas je bolje: ''Djevojčica samostalno diše, nije životno ugrožena''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Popravlja se stanje jednomjesečne djevojčice koja je dva puta operirana nakon što ju je u obiteljskoj kući u Repašu za glavu ugrizao pas.

“Nije više na respiratoru. Spontano diše, stabilnih vitalnih parametara. Stanovito je poboljšanje nalaza nakon ponovljenog neurokirurškog zahvata nakon jučerašnjeg kontrolnog MR oregleda. Nije više neposredno životno ugrožena'', kazao je za DNEVNIK.hr prof. dr. Goran Roić, ravnatelj Dječje bolnice u Klaićevoj.

Pročitajte i ovo Pas Roger pomaže u potrazi VIDEO/FOTO Sreća da nije upao u policiju: Pas Roger postao zvijezda nakon potresa na Tajlandu Iskorak u zaštiti životinja - 6 povijesni iskorak Zbog napuštanja životinje možete završiti u zatvoru: "Ljudi bi i vlastitu djecu ostavljali da nema kazne za to"

Podsjetimo, prije tjedan dana obiteljski pas je u kući ugrizao djevojčicu staru mjesec dana i nanio joj teške ozljede glave. Djevojčica je iz bolnice u Koprivnici u kritičnom stanju prebačena u Kliniku za dječje bolesti Klaićeva u Zagrebu gdje je hitno operirana. Nakon tri dana djevojčica je morala na još jednu operaciju glave, nakon čega se njezino stanje popravlja.

Pas je smješten u sklonište za životinje gdje se nad njim provodi detaljan klinički nadzor, a inspekcija je utvrdila da vlasnik psa nije cijepio od studenog 2016. godine.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene