Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Popodne izbilo nekoliko požara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U 16:19 sati u Vatrogasno operativno središte Divulje dojavljen je požar u mjestu Tulove Grede-Mokri Dolac kod Svetog Roka, a gori trava u miniranom području na pavršini od 3 hektara.

U gašenju pažara sudjeluje protupožarni zrakoplov Canadair CL i 2 vatrogasca sa jednim vatrogasnim vozilom. Požar je aktivan bez mogućnosti daljnjeg širenja, izvijestilo je Vatrogasno operativno središte Divulje.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna snosit će sankcije Milanović komentirao pijane vojnike: "Takve svari se događaju. Vojsku ćemo štititi od takvg sitnog skandaliranja" Krešo Tuškan Značajno unaprijeđen sustav nadzora Kako izgleda obrana od požara izgleda u sezoni 2020.? "Vrućine su tek pred nama..."

U 16:45 sati dojavljen je požar na području Prgometa uz naplatne kućice, prema autocesti. Gorila je hrastova šuma i nisko raslinje na površini od 2 ha. U gašenju požara sudjelovala su 2 protupažarna zrakoplova Canadair CL, 1 helikopter sa uređajem za gašenje i 26 vatrogasaca sa 8 vatrogasnih vozila iz Državne interventne vatrogasne postrojbe Divulje i dobrovoljnih vatrogasnih društava Gomilica i Mladost. Požar je lokaliziran u 18:00 sati.

U 16:39 sati dojavljen je požar na području brda Šminovca kod Krivodola (Imotski). Gori borova šuma na površini procijenjenoj na oko 6-7 ha. U gašenju požara sudjeluju 2 helikoptera sa uređajem za gašenje požara i 33 vatrogasaca sa 8 vatrogasnih vozila iz Javne vatrogasne postrojbe Grada Imotskog i dobrovoljnih vatrogasnih društava Lovreč i Zagvozd. Požar je pod nadzorom od 18:25 sati.

U 15:55 sati u Vatrogasno operativno središte Divulje dojavljen požar u Pokrovniku kod Drniša. Gori trava i nisko raslinje. U gašenju požara sudjeluju 2 Air Tractora i 1 protupožarni zrakoplov Canadair CL i 19 vatrogasaca sa 5 vatrogasnih vozila iz Javne vatrogasne postrojbe Grada Drniša i dobrovoljnog vatrogasnog društava Drniš. Požar je lokaliziran u 18:20 sati.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene