Obavijesti Video Pretražite Navigacija

'Svi smo mi Ljubomir Čučić'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na Prekršajnom sudu u Petrinji nastavljeno je suđenje bivšem hrvatskom diplomatu Ljubomiru Čučiću, ali i njegovoj odvjetnici Nataši Pifar Mihelić. Prekršajno ih se tereti za obiteljsko nasilje zanemarivanjem djece.

Ne produži li mu prekršajni sudac pritvor, Čučić će biti pušten na slobodu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nataša Pifar Mihelić završila u bolnici Slika nije dostupna 'Ponašanje Nataše Pifar- Mihelić nije ponašanje žene koju sam zavolio'

Iz sisačkog zatvora, u kojem je proveo proteklih sedam dana, Čučić je na sud stigao u pratnji pravosudnih policajaca, s lisicama na rukama.

Na istoj optuženičkoj klupi našao se zajedno sa svojom odvjetnicom Natašom Pifar Mihelić, a tereti ih se zbog obiteljskog nasilja zanemarivanjem djece.

Pifar Mihelić nije bila raspoložena za davanje izjava, no zato je drugi Čučićev odvjetnik, Mario Gerstner, bio rječitiji - svog klijenta dočekao je riječima 'Svi smo mi Ljubomir Čučić'.

- Novinari su prenapuhali cijeli slučaj, Čučić nije monstrum kakvim ga mediji prikazuju, poručio je Gerstner.

Sudu se, inače, kao svjedokinja odazvala i Marijana Pekas, koja je skrivala Čučićeve djevojčice, a vjerojatno će biti saslušana i šogorica Nataše Pifar Mihelić.

Imena drugih svjedoka sud nije želio otkriti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene