Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Bez pritvora za odvjetnicu Pifar Mihelić

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izvanraspravno vijeće Općinskog suda u Sisku danas je odbacilo zahtjev sisačkog Općinskog državnog odvjetništva za pritvaranjem odvjetnice Nataše Pifar Mihelić, izvanbračne supruge Ljubomira Čučića.

Sudsko vijeće, nakon saslušanja optužbe i okrivljene Nataše Pifar Mihelić, koju je pred sudom zastupao sisački odvjetnik Željko Stanković, ocijenilo je da nema zakonskih osnova za njezino pritvaranje i da nije utemeljena sumnja da bi ona mogla ometati kazneni postupak koji će se protiv njezina izvanbračnog supruga Ljubomira Čučića, Čučićeve prijateljice Marijane Pekas i nje voditi zbog kaznenog djela protiv braka, obitelji i mladeži oduzimanjem djeteta ili maloljetne osobe.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nataša Pifar Mihelić završila u bolnici Slika nije dostupna 'Ponašanje Nataše Pifar- Mihelić nije ponašanje žene koju sam zavolio'

Na Sudu za prekršaje u Petrinji sutra će se nastaviti glavna
rasprava protiv Ljubomira Čučića protiv kojega je petrinjska policija podnijela zahtjev za pokretanjem prekršajnog postupka zbog zanemarivanja djece iz članka 4. Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji.

Protiv Čučića se na Prekršajnom sudu u Petrinji vodi prekršajni postupak po zahtjevu petrinjske Policijske postaje, koja smatra da je Čučić protupravno izolirao svoje kćeri u dobi od 7. i 5. godina, jer im je onemogućio komuniciranje s njihovom majkom i drugim osobama s kojima se djeca svakodnevno susreću i druže, onemogućio im slobodu kretanja, a 7-godišnja kći nije bila u mogućnosti od 3. rujna pohađati školu.

Čučić je, po mišljenju policije, onemogućio svojoj bivšoj supruzi komunikaciju s djecom, što je kod nje izazvalo psihičku bol i osjećaj straha jer nije znala gdje se djeca nalaze.

Na Općinskom sudu u Sisku objedinjen je postupak protiv Ljubomira Čučića, Nataše Pifar Mihelić i Marijane Pekas zbog kaznenog djela oduzimanja djeteta ili maloljetne osobe, a glavna rasprava još nije zakazana.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene