Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uključite se

Pomozite humanitarnu akciju 'Pun kofer prijateljstva - novčić za kovčežić" za djecu poplavljenih područja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uključite se i Vi u humanitarnu akciju pomoći djeci poplavljenih područja u Slavoniji.

U tijeku je humanitarna akcija "Pun kofer prijateljstva-novčić za kovčežić" Saveza društava Naša djeca Hrvatske i Društva Naša djeca Grada Vinkovaca. Akciju "Pun kofer prijateljstva" je Savez društava Naša djeca s Društvom Naša djeca Grada Vinkovaca započeo još ove jeseni te su uspjeli dosad prikupiti 80-ak kofera koji su i uručeni djeci, korisnicima igraonice "Ganja" u Gunji. Djeca i njihove obitelji bile su oduševljene i ganute dostavljenim koferima koji su pristigli iz cijele Hrvatske.

Pročitajte i ovo Akcija Caritasa i Hrvatskih šuma - 4 "Za tisuću radosti" Humanitarna akcija Caritas i Hrvatskih šuma: "Sva dobit koja se ovdje prikupi ide za potrebite" Hrvatski Caritas Vrijeme darivanja traje Hrvatski Caritas organizira humanitarnu akciju "Za 1000 radosti": Cilj je prikupiti sredstva najpotrebnijima

Kako još svi mališani nisu dobili svoje kofere prijateljstva te kako nije prikupljen dostatan iznos za opremanje svih kofera, Savez društava Naša djeca Hrvatske je nastavio ovu humanitarnu akciju i ona traje još samo tjedan dana (15.01.2015) do kada će biti otvoren donacijski žiro račun. U tijeku je prikupljanje novčanih sredstava kojima će se opremiti koferi s najosnovnijim potrepštinama za život (kozmetika, odjeća, obuća). Na taj se način spomenutim mališanima želi barem malo olakšati i uljepšati životi. Akciji su se dosad odazvala brojna Društva Naša djeca, tvrtke, hoteli, rotary klubovi, udruge i pojedinci, a CityEX osigurao je besplatnu dostavu kofera u Gunju.

Građane se poziva na doprinos ovoj humanitarnoj akciji. Svaka donacija je dobrodošla, u skladu s mogućnostima građana.

Broj donacijskog računa je: IBAN HR57 2340 0091 5106 8729 1

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene