Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pretekla Španjolsku

Poljacima Hrvatska najprimamljivija turistička destinacija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prema upravo provedenom istraživanju u Poljskoj, Hrvatska je građanima te države najpopularnija strana destinacija, ispred Španjolske, Italije, Grčke i Turske.

Hrvatska je ove godine najpopularnija strana destinacija u Poljskoj i na tome je mjestu zamijenila Španjolsku, vidi se iz istraživanja što ga je za Rzeczpospolitu proveo AGNielsen Polska, objavljeno je u četvrtak.

Pročitajte i ovo Konkretne turističke brojke - 3 Turizam u Hrvatskoj Po Uskrsu se sezona poznaje: Uspoređujući ovaj datum s lanjskim, gostiju je nešto manje, ali zbog jedne stvari taj podatak ne treba zabrinjavati Rujansko ljeto u Dubrovniku Rujan kao iz snova Idealno ljeto na samom kraju ljeta: Dobrim brojkama nadaju se i u listopadu

>> Austrijancima Hrvatska sve manje zanimljiva kao mjesto za odmor

Šest milijuna Poljaka ovo će ljeto otputovati u inozemstvo, a deset milijuna ide na odmor u svojoj zemlji.

Španjolska dijeli drugo mjesto s Italijom, Grčka je treća, a Turska i Velika Britanija četvrte. Slijedi Bugarska, a Egipat, Francuska i Njemačka dijele šesto mjesto.

Od onih koji ovo ljeto neće na praznike, 49 posto kaže da nema novca. Druge obveze ima 23 posto ispitanika, a 11 posto ne ide na odmor zbog bolesti. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene