Policijski pas Duks heroj je dana! Na autobusnom kolodvoru u Puli pronašao je u ruksaku osumnjičenog makedonskog državljanina čak jedan kilogram heroina.

Galerija


Policajci Odjela kriminaliteta droga PU istarske proveli su kriminalističko istraživanje i utvrdili sumnju da je 32- godišnji makedonski državljanin počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama. 

Vezani članci PNUSKOK i PU istarska dovršili kriminalističko istraživanje (Foto: PU istarska) - 2 Velika akcija PNUSKOK-a i policije: Uhićeno šestero ljudi s ogromnim količinama droge i još većim iznosom novca Zapljena marihuane (Foto: MUP) Maša pronašla više od 4 kilograma marihuane

U ponedjeljak 28.1. oko 14 sati na autobusnom kolodvoru u Puli, policija je primijetil sumnjivog muškarca koji je pristigao autobusom. Policijski pas Duks pozitivno je reagirao na moguću prisutnost droge u ruksaku tog muškarca. 

Muškarac je uhićen i priveden u policijsku postaju, a u ruksaku mu je pronađen paket s 1.045 grama smeđe praškaste materije za koju se kasnije utvrdilo da je heroin. 

Pronađena droga dostavit će se na vještačenje u Centar za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja ''Ivan Vučetić, a osumnjičeni će se u utorak u poslijepodnevnim satima privesti u pritvorsku jedinicu PU istarske.