Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SKRIVEN U RUKSAKU

Duksu ništa ne može promaknuti: Policijski pas u Puli otkrio više od kilogram heroina

Pas Duks otkrio je drogu (Foto: PU istarska)
Pas Duks otkrio je drogu (Foto: PU istarska) PU istarska
Aktualno Galerija Pas Duks otkrio je drogu (Foto: PU istarska) Pas Duks otkrio je drogu (Foto: PU istarska) Foto: PU istarska +0 Pas Duks (Foto: PU Istarska) Galerija 1/2 >>
Policijski pas Duks heroj je dana! Na autobusnom kolodvoru u Puli pronašao je u ruksaku osumnjičenog makedonskog državljanina čak jedan kilogram heroina.

Policajci Odjela kriminaliteta droga PU istarske proveli su kriminalističko istraživanje i utvrdili sumnju da je 32- godišnji makedonski državljanin počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama. 

Pročitajte i ovo Napad psa Prekršajni nalog U Slavoniji pas napao i ugrizao dijete: Vlasnik ga ostavio u dvorištu, ali napravio veliku pogrešku Zaplijena droge Nova zapljena droge VIDEO/FOTO Pas nanjušio 11 kila heroina u automobilu: Albanci pali na granici, ovako su pokušali sakriti pakete

U ponedjeljak 28.1. oko 14 sati na autobusnom kolodvoru u Puli, policija je primijetil sumnjivog muškarca koji je pristigao autobusom. Policijski pas Duks pozitivno je reagirao na moguću prisutnost droge u ruksaku tog muškarca. 

Muškarac je uhićen i priveden u policijsku postaju, a u ruksaku mu je pronađen paket s 1.045 grama smeđe praškaste materije za koju se kasnije utvrdilo da je heroin. 

Pronađena droga dostavit će se na vještačenje u Centar za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja ''Ivan Vučetić, a osumnjičeni će se u utorak u poslijepodnevnim satima privesti u pritvorsku jedinicu PU istarske.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene