Policijski pas Duks heroj je dana! Na autobusnom kolodvoru u Puli pronašao je u ruksaku osumnjičenog makedonskog državljanina čak jedan kilogram heroina.

Galerija


Policajci Odjela kriminaliteta droga PU istarske proveli su kriminalističko istraživanje i utvrdili sumnju da je 32- godišnji makedonski državljanin počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama. 

Vezani članci Jurio autocestom 250 kilometara na sat (Screenshot: MUP) Policija objavila snimku: Porscheom jurio čak 250 km/h, za kaznu iskeširao dvije tisuće kuna Policija, ilustracija (Foto: Pixsell, Ivo Cagalj) Užas u Belom Manastiru: 27-godišnjak vilama zatukao psa koji je zapeo u ogradi

U ponedjeljak 28.1. oko 14 sati na autobusnom kolodvoru u Puli, policija je primijetil sumnjivog muškarca koji je pristigao autobusom. Policijski pas Duks pozitivno je reagirao na moguću prisutnost droge u ruksaku tog muškarca. 

Muškarac je uhićen i priveden u policijsku postaju, a u ruksaku mu je pronađen paket s 1.045 grama smeđe praškaste materije za koju se kasnije utvrdilo da je heroin. 

Pronađena droga dostavit će se na vještačenje u Centar za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja ''Ivan Vučetić, a osumnjičeni će se u utorak u poslijepodnevnim satima privesti u pritvorsku jedinicu PU istarske.