Obavijesti Video Pretražite Navigacija
otvorena istraga

Nerazjašnjene okolnosti: Na granici Hrvatske i BiH pronađeno 18 ozlijeđenih migranata

Ilegalni migranti u Bosni i Hercegovini, ilustracija (Foto: AFP)
Ilegalni migranti u Bosni i Hercegovini, ilustracija (Foto: AFP) Afp
Aktualno Galerija Ilegalni migranti u Bosni i Hercegovini, ilustracija (Foto: AFP) Ilegalni migranti u Bosni i Hercegovini, ilustracija (Foto: AFP) Foto: Afp +0 Migranti u Bihaću (Foto: AFP) Galerija 1/2 >>
Osamnaest ilegalnih migranata ozlijeđeno je pod još nerazjašnjenom okolnostima u okolici Velike Kladuše u Bosni i Hercegovini, a Tužiteljstvo BiH otvorilo je istragu, objavili su u srijedu lokalni mediji pozivajući se na bolničke i policijske izvore.

Glasnogovornica Granične policije BiH Sanela Dujković potvrdila je da su granični policajci pronašli skupinu od 18 ozlijeđenih migranata.

Pročitajte i ovo Ilustracija tragedija u Albaniji U stravičnoj nesreći osam ljudi poginulo: Automobil jurio 200 km/sat i sletio u rijeku Migrantski val Policija na terenu Susreti s migrantima postali svakodnevica i u Istri: U grupama su nakon dugo vremena žene i djeca

Oni su otkriveni na graničnom području između BiH i Hrvatske, no Dujković nije mogla potvrditi što se točno dogodilo. Još se prikupljaju operativne informacije s terena, rekla je glasnogovornica. Sigurno je zasad da su policajci u BiH migrante otkrili oko 1 sat poslije ponoći.

Glasnogovornik MUP-a Unsko-sanske županije Ale Šiljdedić rekao je da njihovi policajci u ovom slučaju nisu intervenirali, ali su obaviješteni da je u Domu zdravlja u Velikoj Kladuši liječničku pomoć zatražila veća skupina migranata.

Iz velikokladuškog Doma zdravlja potvrdili su da su primili šest migranata s težim ozljedama, a preostalih 12 zadobilo je lakše tjelesne ozljede. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene