Društvenim mrežama širi se snimka ubijanja mačke u Slavoniji. O svemu se oglasila policija, koja navodi kako je riječ o staroj snimci.

Galerija


Društvenim mrežama širi se snimka ubijanja mačke u Slavoniji. Srpski pokret Levijatan objavio je da je snimka nastala u Lovčićima, mjestu u sastavu općine Brodski Stupnik u Brodsko-posavskoj županiji.

Vezani članci Građani pale svijeće na mjestu stradavanja motorista i biciklista - 1 VIDEO Građani se okupili na mjestu nesreće u Zagrebu i palili svijeće: "Neki plaču, emotivno je" U nesreći u Zagrebu poginuli motociklist i biciklist U stravičnoj nesreći u Zagrebu na mjestu poginuli biciklist i motorist: "Čuo se strašan udar, poput eksplozije"

PU brodsko-posavska u priopćenju navodi kako se radi o događaju od 16. srpnja 2018. godine.

"U vezi sa snimkom koja se širi društvenim mrežama na kojoj se vide muške osobe i okrutno mučenje i ubijanje male mačke, obavještavam vas da se radi o događaju od 16. srpnja 2018. godine.

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod dovršili su kriminalističko istraživanje prošle godine te su protiv dviju osoba u dobi od 21 i 23 godine podnijeli kaznene prijave zbog počinjenja kaznenog djela ubijanja ili mučenja životinja (čl. 205 Kaznenog zakona) Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu, temeljem čega su protiv 21-godišnjaka i 23-godišnjaka podignute optužnice", navodi policija u priopćenju.

Venezuela u kaosu: U sukobima prosvjednika i policije ubijena žena, na ulicama tisuće ljudi, Guaido poziva na opći štrajk