Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na javnom okupljanju u organizaciji Autohtone - Hrvatske stranke prava u nedjelju u središtu Zagreba policija je zbog remećenja javnoga reda i mira privela predsjednika stranke Dražena Keleminca, doznaje se u zagrebačkoj Policijskoj upravi.


53-godišnji Dražen Keleminec je doveden u službene prostorije na kriminalističko istraživanje zbog povrede odredbi Zakona o prekršajima protiv javnoga reda i mira, kažu u policiji koja ne otkriva više pojedinosti dok traje kriminalističko istraživanje.

Vezani članci Slika nije dostupna Keleminec pozvao Plenkovića da skine četničke ploče postavljene u Hrvatskoj ili da ne dolazi u Vukovar Slika nije dostupna Srbija uputila Hrvatskoj prosvjednu notu: ''Ovakav incident predstavlja primjer zastrašivanja srpske manjine u Hrvatskoj''

Po podacima policije, nekoliko desetaka osoba pojavilo se na skupu, najavljenom kao "davanje javne podrške američkom predsjedniku Donaldu Trumpu" i polaganje "prisege domovini" na Trgu bana Jelačića, u organizaciji A-HSP-a. (Hina)