Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Predsjednik A-HSP

Policija privela Dražena Keleminca na okupljanju u središtu Zagreba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na javnom okupljanju u organizaciji Autohtone - Hrvatske stranke prava u nedjelju u središtu Zagreba policija je zbog remećenja javnoga reda i mira privela predsjednika stranke Dražena Keleminca, doznaje se u zagrebačkoj Policijskoj upravi.

53-godišnji Dražen Keleminec je doveden u službene prostorije na kriminalističko istraživanje zbog povrede odredbi Zakona o prekršajima protiv javnoga reda i mira, kažu u policiji koja ne otkriva više pojedinosti dok traje kriminalističko istraživanje.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zbog spaljivanja lista "Novosti" Srbija uputila Hrvatskoj prosvjednu notu: ''Ovakav incident predstavlja primjer zastrašivanja srpske manjine u Hrvatskoj'' Slika nije dostupna Reakcije na prijetnje A-HSP-a Plenković: "Riječ je o marginalnoj stranci; Pupovac: "Očito za Srbe mira u Hrvatskoj nema"

Po podacima policije, nekoliko desetaka osoba pojavilo se na skupu, najavljenom kao "davanje javne podrške američkom predsjedniku Donaldu Trumpu" i polaganje "prisege domovini" na Trgu bana Jelačića, u organizaciji A-HSP-a. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene