Obavijesti Video Pretražite Navigacija
jasna poruka?

FOTO Zapaljen auto bivšeg šefa policije koji je jučer priveden, policija istražuje slučaj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Požar koji je sinoć planuo na automobilu marke Mercedes u Kamenmostu kod Imotskog je podmetnut, potvrdila je splitska policija.

Požar koji je sinoć planuo na automobilu marke Mercedes u Kamenmostu kod Imotskog je podmetnut, potvrdila je splitska policija.

U policiji kažu kako je utvrđena sumnja da je uzrok požara otvoreni plamen ili žar te da su njihovi djelatnici prilikom obavljanja očevida utvrdili elemente kaznenog djela zbog čega su započeli kriminalističko istraživanje u tom slučaju.

Požar na Mercedesu koji je bio parkiran uz državnu cestu je planuo nešto poslije 23 sata. Automobil je u potpunosti izgorio, a vatru su ugasili imotski vatrogasci.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Očevid u tijeku Vatra planula na parkiranom Mercedesu: Auto u potpunosti izgorio

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Još se ne zna materijalna šteta Policija nakon očevida: Požar u Palmotićevoj je izbio zbog punjača u spavaćoj sobi

Zbog požara se tom dionicom ceste promet odvijao samo jednom kolničkom trakom do okončanja očevida.

Zapaljeni automobil u vlasništvu je 52-godišnje žene, a prema neslužbenim informacijama riječ je o supruzi jučer uhićenog bivšeg načelnika omiške policije Vlade Perkušića.

Podsjetimo, bivši načelnik omiške policije Vlado Perkušić te inspektor i bivši šef Odjela gospodarskog kriminaliteta PU splitsko-dalmatinske Ivan Lozić jučer su, prema nalogu USKOK-a, uhićeni u svojim domovima. Tereti ih se za zlouporabu položaja i ovlasti te su obojica od veljače suspendirani sa svojih položaja u policiji.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene