Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Učenik ga nokautirao

Detalji krvave maturalne večeri: Pijanom profesoru izmjerili 3,2 promila, učenika udario u glavu

Tučnjava, ilustracija
Tučnjava, ilustracija
Policijska uprava koprivničko-križevačka objavila je detalje tučnjave između profesora i učenika na maturalnoj večeri u Koprivnici 6. lipnja.

"Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 18-godišnji učenik, tijekom održavanja maturalne proslave, dana 6. lipnja oko 2:35 u ugostiteljskom objektu u Koprivnici, teško ozlijedio 48-godišnjeg profesora. Profesor je prethodno fizički napao učenika udarivši ga šakom u glavu, na što je učenik uzvratio oštećenom udarivši ga šakom u glavu", poručuju iz policije.

Pročitajte i ovo Nasilje u školi tučnjava profesora i učenika VIDEO Za Dnevnik Nove TV svoju stranu priče iznijeli su učenici koji su stali u obranu uhićenog profesora: "Učestalo je provocirao, spominjao mu suprugu..." Ilustracija Šokantna snimka Užas u zagrebačkoj školi: Profesor udarao učenika po glavi, slijedi mu otkaz

U tučnjavi je lakše ozlijeđen jedan učenik. Bio je pod utjecajem alkohola od 0,51 promil, dok je profesoru izmjereno 3,20 promila.

Policijski službenici Policijske postaje Koprivnica prema osumnjičeniku će podnijeti kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene