Tučnjava, ilustracija
Tučnjava, ilustracija

Policijska uprava koprivničko-križevačka objavila je detalje tučnjave između profesora i učenika na maturalnoj večeri u Koprivnici 6. lipnja.


"Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 18-godišnji učenik, tijekom održavanja maturalne proslave, dana 6. lipnja oko 2:35 u ugostiteljskom objektu u Koprivnici, teško ozlijedio 48-godišnjeg profesora. Profesor je prethodno fizički napao učenika udarivši ga šakom u glavu, na što je učenik uzvratio oštećenom udarivši ga šakom u glavu", poručuju iz policije.

Vezani članci Profesor je fizički nasrnuo na učenika koji ga je vrijeđao (Foto: screenshot/YouTube/Marland X) Profesoru će suditi: Istukao učenika koji ga je brutalno vrijeđao pred cijelim razredom Ilustracija: GettyImages Optužnica nakon tučnjave u staračkom domu: "Na balkonu je bilo barem pola litre moje krvi"

U tučnjavi je lakše ozlijeđen jedan učenik. Bio je pod utjecajem alkohola od 0,51 promil, dok je profesoru izmjereno 3,20 promila.

Policijski službenici Policijske postaje Koprivnica prema osumnjičeniku će podnijeti kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu.