Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Policija o slučaju 'molotovljevih koktela'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija intenzivno traga za počiniteljima koji su bacili molotovljeve koktele na kuću županijskog pročelnika Josipa Zidarića te istraga ide u dobru smjeru, izvijestio je načelnik istarske Policijske uprave Loris Kozlevac na današnjoj sjednici Poglavarstva Istarske županije u Puli.

'Te vijesti ohrabruju jer mislim da je taj događaj sve uznemirio. Nije riječ samo o ljudima u politici nego o ljudima koji odlučuju', poručio je istarski župan Ivan Jakovčić.

Pročitajte i ovo Greška na zrakoplovu Sve više slučajeva Otvorena kaznena istraga o avionu koji je ostao bez komada trupa u zraku Odbjegli vlak u Indiji Pokrenuta istraga VIDEO Odbjegli vlak jurio 70 kilometara bez vozača

Na obiteljsku kuću pročelnika županijskog Upravnog odjela za održivi razvoj i člana Poglavarstva medulinske općine Josipa Zidarića 6. listopada bačene su dvije staklenke sa zapaljivom tekućinom, tzv. molotovljevi kokteli, od kojih je jedan uletio kroz prozor u kuću, a drugi kroz staklena vrata te zapalio drveno stubište. 

>> Molotovljevim koktelom na kuću županijskog pročelnika

Jakovčić je ujedno dodao kako je istarsku javnost uznemirilo i ubojstvo i samoubojstvo u Puli bez obzira na to, kako je kazao, 'što je riječ o obiteljskim odnosima koje je teško predvidjeti i spriječiti'.

Po njegovim riječima unatoč velikim naporima države u optjecaju je još previše oružja te Jakovčić smatra kako treba naći neke nove načine da se ono ukloni.

Načelnik PU-a Kozlevac također je apelirao da oružje vrate svi koji ga posjeduju bez dozvole, poručivši im da ne će biti procesuirani.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene