Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sumnjivi paketi

Dvojac na granici pao s kilom heroina, švercali su još i kokain i steroide

U sumnjivim paketima u automobilu nađen je heroin, kokain i anabolički steroidi
U sumnjivim paketima u automobilu nađen je heroin, kokain i anabolički steroidi Foto: PU vukovarsko-srijemska
Izvršenim preliminarnim testiranjem praškastih materija pronađenih u sumnjivim paketima na GP Ilok dobivene su pozitivne reakcije na droge heroin i kokain.

Dana 6. ožujka u večernjim satima ulaznoj graničnoj kontroli na graničnom prijelazu Ilok, osobnim vozilom srpskih registracijskih oznaka, pristupili su 54-godišnjak i 43-godišnjak, državljani Srbije.

Policijski službenici su u suradnji sa službenicima carine pregledali vozilo te uočili sumnjive pakete u prtljazi, nakon čega su zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, temeljem naloga Županijskog suda u Vukovaru, proveli pretragu vozila.

Pročitajte i ovo Uhićenje, ilustracija Na Trešnjevci Uhićen bjegunac s Interpolove tjeralice: Policajcima dao dokumente, no nešto im je bio sumnjivo...

Pročitajte i ovo Droga - 3 HZJZ Imamo sve više ovisnika i sve više novih droga: U zadnjih 10 godina pojavilo ih se oko 200, evo o čemu se radi

Pretragom su pronađena tri PVC paketa sa sadržajem smeđe praškaste materije nalik na drogu heroin ukupne težine 952 grama, dva PVC paketa sa sadržajem bijele praškaste materije nalik na drogu kokain ukupne težine 99 grama, te devet ampula i 30 tableta anaboličkih steroida.

Izvršenim preliminarnim testiranjem praškastih materija dobivene su pozitivne reakcije na droge heroin i kokain.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave te je protiv njih podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene