Zagrebački rotor (Antonio Bronić/PIXSELL)
Zagrebački rotor (Antonio Bronić/PIXSELL)

U vremenu od 7 do 15 sati policija će povremeno zaustavljati promet na otprilike pet minuta, a od četvrtka 21. 11. za sav promet zatvara se Jadranski most.


Zbog pripremnih radova izmjene privremene regulacije prometa u zoni kružnog toka Remetinec sutra od 7 do 15 sati prometna policija povremeno će zaustavljati promet na 5 minuta.

Vezani članci Policija istražuje podstanarski stan muškarca kojeg se dovodi u vezu sa smrću djevojke u Sopotu Muškarac koji je u Novom Zagrebu ostavio tijelo djevojke zamotano u tepih sumnjiči se da joj je dao drogu i pustio je da umre Rotor pušten u promet - 8 Snimka dronom: Pogledajte kako obnovljeni zagrebački rotor izgleda iz zraka

"Za potrebe izvođenja pripremnih radova izmjene privremene regulacije prometa u zoni kružnog toka Remetinec u subotu 16. 11. 2019. godine u vremenu od 7:00 do 15:00 djelatnici MUP-a II. postaje prometne policije povremeno će zaustavljati promet na otprilike pet minuta", piše u priopćenju Gradskog ureda za mjesnu samoupravu Grada Zagreba.

Zbog radova na kružnom toku idućeg tjedna Jadranski most zatvara se za sav promet.

"Od četvrtka 21. 11. 2019. godine od 23:00 do petka 22. 11. 2019. godine do 05:00 zbog izmjene privremene regulacije prometa u sklopu rekonstrukcije kružnog toka Remetinec Jadranski most bit će zatvoren za sav promet.

Obilazni pravci za vrijeme navedenih radova bit će:

Selska cesta - Savska cesta - Slavonska avenija - Avenija V. Holjevca - Avenija Dubrovnik - privremeno izgrađena prometnica - Jadranska avenija

Jadranska avenija - Avenija Dubrovnik - Avenija V. Holjevca - Slavonska avenija - Savska cesta.

Za vrijeme navedenih radova promet će se odvijati prema privremeno postavljenoj regulaciji.