Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Policajci na granici zaspali na dužnosti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojica policajaca na graničnom prijelazu Bregana, potaknuti suncem nakon jela malo su zadrjemali u službenom automobilu. No nisu imali sreće. ''Usnule'' policajce na dužnosti snimio je slučajni prolaznik. Više u videoprilogu.

Ministarstvo unutarnjih poslova u ponedjeljak je započelo s istragom, te se tek treba utvrditi o kojem je uspavanom dvojicu riječ. 

Pročitajte i ovo Davor Božinović Na državnoj granici Božinović obišao granicu i poslao poruku: "Možda bi htjeli žice, drugi bi htjeli da sve puštamo pa bi ovdje bile rijeke migranata" Slika nije dostupna OD JUČER NOVE MJERE Gužve na Bregani: Unatoč mjerama, turisti dolaze u Hrvatsku provesti uskrsni odmor

Izjavu za Novu TV dao je glasnogovornik MUP-a Zlatko Mehun koji kaže kako je MUP krenuo s utvrđivanjem činjenica kako bi se saznalo o kojim je djelatnicima riječ, te gdje je i zašto došlo do takvog kršenja radne discipline. 

- Ako je to točno, ako su te fotografije istinite, provjerit ćemo o čemu je riječ i što su djelatnici radili, a očitovat će se i njihovi nadređeni, izjavio je Mahun.

Inače, Bregana je jedan od najkritičnijih graničnih prijelaza, jer se tuda najviše i najčešće švercaju ilegalni imigranti.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene