Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Posljednji ispraćaj fra Zvjezdana Linića održat će se u srijedu u Samoboru. Sveta misa počinje u 14 sati u Franjevačkoj crkvi, a pogreb će biti na mjesnom groblju.


Očekuje se dolazak velikog broja ljudi iz cijele Hrvatske ali i iz inozemstva pa će od 11 sati na snazi biti posebna regulacija prometa.

Vezani članci Rada Manojlović (Foto: Instagram) Tuga je učinila svoje: Potresenoj Radi Manojlović na sprovodu misice pozlilo pa su je zalijevali vodom Slika nije dostupna Franjevci obilježavaju obljetnicu smrti fra Zvjezdana Linića

'Molimo građane za razumijevanje i pridržavanje uputa policijskih službenika koji će regulirati promet te usmjeravati ih na parkirališna mjesta koja su od Grada Samobora osigurana za ovu prigodu', poručili su iz policije.

VIDEO Preminuo fra Zvjezdan Linić: 'Bio je skroman i pun ljubavi'

Više linija Zagreb-Samobor

Kako bi se smanjile gužve i nepotrebni zastoji u prometu, građani će se upućivati na korištenje javnog gradskog prijevoza koji će tog dana biti pojačan na relaciji Zagreb-Samobor i s pojačanim brojem autobusnih linija.

Na dan ispraćaja bit će pojačane i redovne autobusne linije na relaciji Zagreb – Samobor i Samobor – Zagreb.

'Kako bi se spriječili nepotrebni zastoji u prometu, molimo da se u što većoj mjeri izbjegava prometovanje samim centrom grada te da se popunjavaju parkirna mjesta u širem gradskom centru', apeliraju iz Grada Samobora. (Agencija VML)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook