Vlasnik splitske zlatarnice koju su trojica lopova pokrala u noći s nedjelje na ponedjeljak moli sve koji imaju bilo kakve informacije da se jave obitelji ili policiji.

Galerija


Vlasnik zlatarnice u Splitu koja je opljačkana u noći s nedjelje na ponedjeljak ustupio nam je snimke nadzornih kamera na kojima se vidi kako lopovi pune kutije nakitom. Šteta je, kaže vlasnik, oko milijun kuna. Policija i dalje traži trojicu lopova koji su bili odjeveni u bijele kombinezone.

Imali su rukavice i voki-tokije, dok je jedan od njih imao slušalicu u uhu.

Pokušaj pljačke bankomata u Žminju (Foto: Dusko Marusic /PIXSELL) - 1 Kakav biser! Raznio bankomat i gotovo pola zgrade pa pobjegao bez novca

Privođenje oca i sina osumnjičenih za pljačku u Zračnoj luci u Dubrovniku (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Novi detalji pljačke u Dubrovniku: Otac sjedio u autu i promatrao pljačku, bio spreman pomoći sinu u bijegu

"To je bilo noćas oko 2:20, iako sat pokazuje drugačije zbog pomicanja sata. Skeniran je daljinski na ulazu, razbili su vrata, točno su znali gdje što stoji i što traže. Šteta je milijunska. Molimo bilo koga tko ima neku informaciju o ovome ili prepoznaju ljude sa snimke da se jave nama ili policiji", rekao nam je Josip Đonlić, sin vlasnika zlatarnice.