Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Znali šifru

U pljački zlatarnice u Splitu ukraden nakit vrijedan milijun kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U pljački zlatarnice u središtu Splita u noći s nedjelje na ponedjeljak ukraden je nakit čija je vrijednost, prema riječima vlasnika, oko milijun kuna, izvijestila je u ponedjeljak splitska policija.

Policija je u današnjem izvješću kratko priopćila da je provala u središtu grada izvršena tijekom protekle noći, prilikom čega je otuđena veća količina nakita. Policija je provela očevid i traga za počiniteljima.

Pročitajte i ovo Zapljena u Trogiru Podiguta optužnica Velika zapljena amfetamina u Trogiru: Uhićeni 52-godišnjak uz sebe imao i pištolj Teška prometna nesreća u mjestu Prugovo drama u Prugovu U sudaru poginule dvije sestre, vozač pobjegao i zaključao se u kuću: "Bio je pod utjecajem alkohola"

Vlasnik poznate splitske zlatarnice koja je opljačkana medijima je rekao da je vrijednost ukradenog nakita oko milijun kuna.

Snimke nadzornih kamera pokazale su da su bila trojica pljačkaša odjevena u bijele kombinezone.

Imali su rukavice i voki-tokije, dok je jedan od njih imao slušalicu u uhu.

Vlasnik zlatarnice navodi da su znali šifru za rolo vrata, nakon čega su razbili staklo i nesmetano ušli unutra. U velikim torbama odnijeli su sve zlato iz ormara, a sa sobom su ponijeli i blagajnu zlatarnice. (Hina)


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene