Obavijesti Video Pretražite Navigacija
pušten u promet

Snimka dronom: Pogledajte kako obnovljeni zagrebački rotor izgleda iz zraka

Rotor pušten u promet - 8
Rotor pušten u promet - 8 Dnevnik Nove TV
Aktualno Galerija Rotor pušten u promet - 8 Rotor pušten u promet - 8 Foto: Dnevnik Nove TV Rotor pušten u promet - 9 Rotor pušten u promet - 9 Foto: Dnevnik Nove TV Rotor pušten u promet - 3 Rotor pušten u promet - 3 Foto: Dnevnik Nove TV Rotor pušten u promet - 4 Rotor pušten u promet - 4 Foto: Dnevnik Nove TV +4 Rotor pušten u promet - 5 Galerija 1/9 >>
Nakon godinu i pol dana zagrebački rotor jutros je pušten u promet. Vrijedan oko 335 milijuna kuna, a većinom sufinanciran iz Europskih fondova, obnovljeni rotor u zoru je otvorio gradonačelnik Zagreba.

Novoobnovljenim rotorom u Remetincu kojeg je u nedjelju otvorio gradonačelnik Milan Bandić ekipa Dnevnika Nove TV se provozala s prometnim stručnjakom koji smatra da ovime nisu riješeni svi problemi.

Pročitajte i ovo Na parkiralištu Doma zdravlja u Šestinama automobil naletio na pješakinju Jeste li što vidjeli? Policija moli svjedoke za pomoć: Automobil naletio na pješakinju u Šestinama Ilustracija od 1. veljače HŽ ima važnu obavijest za putnike u Zagrebu: Dio vlakova se otkazuje, očekuju se znatna kašnjenja

"Sad smo na jednoj prometnoj točki povećali propusnu moć i povećali smo sigurnost, ali promet uvijek treba gledati kao cijelinu", kaže Marko Šoštarić, prometni stručnjak.

Promet je sada reguliran ovako: Kada dolazite iz smjera Lučko i idete prema Novom Zagrebu proći ćete podvožnjak i izbjeći ulazak u sam rotor. Idete li prema Remetinecu, isključit ćete se na skroz desnoj traci. A ako idete prema Selskoj ili Savskoj, vozite prema semaforu nakon kojeg ulazite u rotor i izlazite prema Jadranskom mostu.

 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene